Workshops

WORKSHOPS

MUZIEK MET DE MEESTER

Workshops kunnen ontstaan in allerlei verschillende vormen en maten. 


Zo heb ik ooit een workshop gedraaid voor Brownies en Downies. Daar hebben we de parodie voor 'Drank & Drugs' - 'Brownies & Downies' geschreven en opgenomen. Daar is vervolgens ook nog een videoclip bij geschoten door Brownies en Downies zelf. 
Prachtig eindresultaat! En zeer goed promotie materiaal. Het is tenslotte in totaal al 2 miljoen keer bekeken! 


Zo heeft Bluf uit Nijmegen ook een anthem voor hun restaurant. Dagbesteding Goedzooo! uit Oss ook. En zo nog wel meer dagbestedingen. Ook zijn er inmiddels al kinderdagverblijven, scholen en klassen met hun eigen anthem! 


Een workshop kan in een klas ontstaan omdat ze een lied tegen pesten willen of omdat ze de juffrouw een leuk trouw-cadeau willen geven. 
Een bedrijf wilt zich in de markt gooien en opvallen met een goed lied en bijbehorende videoclip. Een reclamespotje of een eigen jingle ontwerpen. 
Zo heb ik ooit een musical mogen ondersteunen met korte jingles. Die jingles hebben we samen bedacht en gemaakt in de vorm van een workshop. 

In Uden ontstond er een groep jongeren die veel interesse had in HipHop en zij wilden graag meer doen met 'rap'. Zo werd 'MC Barz' in het leven geroepen. Georganiseerd door Trots 54 en het MC jongerencentrum die vervolgens de muzieklessen lieten verzorgen door 'Muziek met De Meester'. 
Met als afsluiter een spetterend optreden in 'De Pul' te Uden! 

MUZIEK MET DE MEESTER