Over


ONS VERHAAL 


WIE WE ZIJN


De Meester vormt samen met artiesten als 'Donny Hart', 'MC Melvin',
'R-Mixxer', 'Cherry La Douce' & 'Candy Kid Farmer' de leukste muziekschool van Nederland: 
'Muziek met De Meester'. 


We zitten gevestigd in Uden, het gezellige Brabant! De muziekschool beschikt over een professionele studio. Je vindt hier allerlei apparatuur en instrumenten die jouw favoriete artiest waarschijnlijk ook gebruikt!  

Ons team wordt versterkt door Davy. Deze jongeman is ontzettend creatief met beeld, video en licht en heel soms komt hij een stukje gitaar inspelen... 


Iedereen verdient een podium! 

2021 - Special Media Awards Hilversum Media Park


KNAPPE KOPPEN NIET TE STOPPEN


GERT-JAN

DE MEESTER

DONNY HART

ZANGER & PRODUCER & DIRECTEUR


Ik was de allereerste artiest op deze muziekschool! Samen met De Meester zijn wij de dagbesteding gestart. Eigenlijk ben ik een soort van 'Directeur'. Ik ben producer, mijn eigen artiest, maar ik vind het ook fijn om liedjes te coveren. Het liefst maak ik mijn eigen muziek, omdat dit origineel is. Ik heb al meer dan 15 liedjes gemaakt en ik speel al in 2 videoclips!

Mijn allergrootste droom bestaat uit 2 dingen; namelijk.... V3 vormen; dat is mijn eigen groep vrienden die allemaal muziek maken samen. Het is K3, maar dan op mijn manier. Het andere wat ik graag wil, is directeur zijn van een label zoals van Studio100. Dat kan hier gelukkig! Wij heten namelijk 'PlatenBaas' en daar ben ik de directeur van!

DAVY

FOTO'S, VIDEOCLIPS

MC MELVIN

RAPPER & PRODUCER


Ik kom graag op de muziekschool! Eindelijk heb ik een plek gevonden waar ik mijn passie kan najagen. Ik vind het kei gaaf dat ik nu mijn eigen Beats leer maken. Nu kan ik dus rappen op mijn eigen muziek. Freestylen kan ik heel erg goed en als ik in de flow zit kan ik dat heel lang volhouden. Het schrijven van teksten ben ik nu heel hard aan het oefenen. Als producer is het handig om kennis te hebben van instrumenten. Ik leer piano spelen en ik kan al gitaar spelen.

Binnenkort zal mijn eerste optreden zijn. Ik vind dat spannend, maar ook heel erg leuk! Oh... en wist je trouwens dat wij ook videoclips en liedjes op YouTube en Spotify hebben staan?!
Ik wil de wereld graag laten zien dat mensen met een beperking er ook bij horen! Ik voel me hier heel sterk!

WIJKGEBOUW

MUZIEK ACTIVITEITEN

R-MIXXER

COVER ZANGER


Ik ben een cover zanger en vind het heerlijk om in de sferen van verschillende muziek te leven. Mijn naam is dan ook R-Mixxer. Ik houd van zanglessen en de juiste beleving in een lied vinden. Mijn droom is om een 'cover-album' uit te brengen met liedjes van verschillende artiesten, met verschillende emoties. Ook heb ik de droom om een eigen videoclip te maken. Ik sta graag op het podium en kan niet wachten op het volgende optreden! Muziek maken met de gasten van de muziekschool is het leukste wat er is! 

CHERRY LA DOUCE

ZANGER & PRODUCER & SONGWRITER


Maak kennis met Cherry La Douce, een singer-songwriter die zijn ruime levenservaring om weet te zetten in een nog groter vocabulaire. Met zijn empathisch vermogen en brede interesse probeert hij mensen bewust te maken, te motiveren of te ontroeren door maatschappelijke en persoonlijke kwesties te vertalen naar liedjes. Cherry beschrijft zichzelf als open-minded, respectvol, leergierig en kritisch. Deze ingedriënten zorgen voor een authentieke, meeslepende beleving van muziek. Zijn doel is om de wereld te laten zien dat muziek zo intiem, kwetsbaar en verschillend kan zijn. Maar dat muziek pas echt een begrip wordt, wanneer je het met anderen deelt, muziek is er écht voor iedereen! Gert-Jan helpt Cherry, en zo veel anderen om zichzelf te blijven ontplooien op verschillende leefgebieden in een veilige en vertrouwde omgeving waar dromen werkelijkheid kunnen worden.

CANDY KID FARMER

PRODUCER & SONGWRITER


Wanneer ik bezig ben bij De Meester Included, maak en beluister ik muziek. Ik heb een grote passie voor muziek, geniet van mijn tijd op de muziekschool en heb een fijne band met de andere deelnemers.

Het is een plek waar ik naast het uitleven van mijn passie, ook aan mijn rust en ontspanning toe kan komen. Ik voel me hier veilig en vertrouwt en kan hier focus leggen op doelen die me helpen in het dagelijks leven.
Ik maak beats, schrijf teksten, neem op en mix. Ik ben momenteel hard aan het werk aan mijn EP. Het proces van mijn deelname aan de dagbesteding is een heel inspirerend proces. Ik voel mij vaak bevrijdt tijdens het proces van muziek maken. Als ik naar huis ga, heb ik altijd een voldaan  gevoel.


HOE HET BEGON


Al van jongs af aan wilde ik leerkracht en artiest worden. Na jarenlang voor verschillende scholen en aan verschillende klassen les te geven, vond ik mijn allerleukste doelgroep op het Speciaal Voortgezet Onderwijs. Daar mocht ik lesgeven aan licht verstandelijk beperkte jongeren. Wat een plezier, ik voelde me een soort 'Mees Kees'. Hier is dan ook het idee voor de muziekschool geboren. De reden dat ik uiteindelijk mijn eigen bedrijf ben begonnen!


In 2017 ben ik gestart met; 'De Meester Included'!
Waarom De Meester Included?
Grappig, dat heeft meerdere redenen..
1)  Omdat ik veel doe, nog meer kan en alles wilde bundelen onder 1 naam
2) Omdat ik alle mensen als mensen zie, iedereen doet mee
3) Omdat ik mezelf toch als een soort Meester zie
4) Omdat ik zelf muziek maak onder de naam 'De Meester' & 'BeatMeester'


MIJN DROOM VOOR DE MUZIEKSCHOOL EN ZIJN ARTIESTEN


Mijn droom is om deze jongeren een podium te bieden! Om popsterren van ze te maken en hen de droom te laten leven! 
We laten de rest van de wereld zien dat iedereen erbij hoort! Muziek is universeel en voor iedereen!

MUZIEK MET DE MEESTER